Bilder

På denna sida presenterar vi olika bilder av den populära filten. Både exempel på användningsområde utanför soffan, ja det går mycket bra att använda den i andra sammanhang. Ofta vill man bära filten med sig och på sig på fler ställen eftersom den är så mjuk och mysig!

Användningsområden

Det finns många sätt att använda en filt med ärmar på, tack vare ärmarna kan man ju faktiskt utföra en del aktiviteter samtidigt. Ett exempel på detta är en otroligt mysig picknick där filtarna används till att hålla värmen, sitta på och mysa i. Kan det bli bättre?

Filt med ärmar kan användas till picknick i det gröna

Ett superbra sätt att använda filtar med ärmar är på en picknik. Skåla med ett glas vin samtidigt som du håller dig både varm om kroppen och torr om baken.

Par som spelar kortspel på sina filtar

Om du tänkt ta med din filt åp picknick kan du göra som detta par, ta med dig ett kortspel och spela direkt på filten. Då håller dig och korten torra. Mysigt värre en varm sommarkväll.


Färger

Här finns fina bilder av filten utan armar. Här presenteras även alla olika färger som filten finns i.

filt-med-ärmar-rosa-snug-rug

Den rosa filten är gjord i samma mysiga material som de övriga. Känner du någon som älskar rosa? I så fall kommer personen älska denna!

filt-med-ärmar-rod-snug-rug

Riktigt snyggt med rött, både för män och kvinnor. Passar utmärkt i de flesta soffor och vardagsrum. Rött piffar upp och ger liv i omgivningen.

filt-med-ärmar-creme-snug-rug

Vad ska vi kalla den här färgen? På återförsäljarens hemsida presenteras den som “Creme” men man skulle nog även kunna kalla den beige eller nogatbrun. Hur som helst, en riktigt schysst och stilren färg. Är du osäker på vilken färg du ska välja är denna ett säkert kort!

filt-med-ärmar-bla-tjej-snug-rug

Blått är flott! Det gäller även filtar. Den blåa filten är riktigt snygg och som gjord för dig som vill ha lite färg i soffan men ändå inte ha en skrikigt röd färg. Passar till det mesta och blir aldrig tråkig. 


filt-med-ärmar-brun-snug-rug

Brunt må vara förknippat med otrevliga saker, som lera till exempel. Men låt oss kalla färgen chokladbrun och vi ser direkt vilken fin färg det faktiskt är. Dessutom är det en riktigt modefärg just nu. Den bruna filten är en av de mest populära färgerna.

filt-med-ärmar-bla-snug-rug

Avslutningsvis ser vi en man i den blå filten med ärmar. Givetvis uppskattar män filten minst lika mycket som kvinnor gör, precis som du ser på bilden.