Köpa filt med ärmar

Jag köpte en härlig röd filt med ärmar eller snug rug som den också kallas här om dagen. Rättare sagt, i förrgår och fick den hemskickad idag. Det gick verkligen hur smidigt som helst och jag är helnöjd. Min första filt med ärmar - en röd!

Filten är den mysigaste och mjukaste jag någonsin haft, men bäst av allt, den har ärmar! Att filten har ärmar är en riktig befrielse som kan vara svårt att förstå innan man köpt den. Du är inte längre handikappad som man brukar vara när man ligger under en filt.

Därför rekommenderar jag starkt att köpa en Snug Rug!

One comment on “Köpa filt med ärmar
  1. Marie says:

    Håller verkligen med, kände precis samma känsla när jag fick den här fantastiska filten av min man. Använder den hur mycket som helst och nu har han också köpt en egen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*